Mountainbike verhuur in regio Veenendaal

U bent opzoek naar een goede mountainbike verhuur in regio Veenendaal, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Outline Travel, de outdoor specialist van Midden-Nederland. Met met dan 20 jaar ervaring in de verhuur van mountainbikes durven wij met recht te stellen dat wij de beste mountainbike verhuurder zijn in de regio. Onze mountainbikes worden door ons zelf onderhouden en afgesteld, hierdoor kunnen wij de kwaliteit leveren die u van een mountainbike verhuurder in regio Veenendaal mag verwachten.

Waar kunt u de mountainbikes ophalen in Veenendaal

Onze verhuur locatie is de buurtlaan west in Veenendaal. Deze locatie is bij uitstek een geschikte startplaats voor meerdere mountainbikes routes. Het is ongeveer 10 minuten fietsen naar de startplek. Wilt u niet in regio Veenendaal mountainbiken, dan is het ook mogelijk dat wij de mountainbikes buiten Veenendaal bezorgen. Hiervoor rekenen we € 0,65 per km.

Waarom een mountainbike bij ons huren?

U huurt een mountainbike bij ons als u op zoek bent naar een goed afgestelde mountainbike, geen gezeur wilt hebben met kettingen die  zo roestig zijn dat ze breken of remmen die niet werken. Wij verhuren mountainbikes van het merk Santos. Een robuust Nederlands merk. De mountainbikes zijn voorzien van hydraulische remmen, waardoor er gefaseerd geremd kan worden. Naast dat wij over kwalitatief goede mountainbikes beschikken, hebben wij ook de beste verhuur prijs van Veenendaal en omstreken. Voor maar liefst €15,00 kunt u een hele dag mountainbiken.

Reviews over mountainbike verhuur Amerongse Berg

Mocht u toch nog twijfelen over de kwaliteit van onze fietsen, lees dan de reviews van onze klanten.

“Als je een mooi dagje wil fietsenben je hier zeker aan het goede adres.”

“Zeer leuke ervaring om weer eens te gaan mountainbike.”