Fiets huren in regio Amerongen

Om te fietsen in regio Amerongen op bijvoorbeeld de Amerongse Berg heeft u een uitstekende fiets nodig. Wij verhuren degelijk fietsen voor een goede prijs. Wij beschikken over zowel over tourfietsen als over mountainbikes. Dus of u een fiets wilt huren of een mountainbike, bij ons bent u aan het juiste adres.

De mountainbike die wij verhuren zijn van het merk Santos. Een uitstekend fietsmerk als wij onze klanten mogen geloven. Het is niet voor niets dan wij onze fietshuurders met regelmaat terug zien.

Fiets huren voor groepen:

Omdat wij de grootste fietsverhuurder zijn in regio Amerongen, Veenendaal en Leersum, kunnen wij groepen tot 100 personen voorzien van een fiets. 

Fietsverhuur-locatie:

Onze fietsverhuur is gevestigd  in Veenendaal, dicht bij de Amerongse Berg. Het is ook mogelijk om de fiets te laten bezorgen. Vraag vermeld dit dan op het formulier of – als u direct antwoord zou willen- kunt u ook appen of bellen. Op ongeveer 15 minuten fietsen starten de diverse mountainbike routes.

De meest gehuurde fiets is de 26 inch

Prijs: 20 euro per dag

Omschrijving:

De 26er is een klassieker en wendbaarder dan de 29 inch.

De 29 inch fiets is extra comfortabel

Prijs: 25 euro per dag

Omschrijving:

In de volksmond ook wel de ’29er’ genoemd (spreek uit: twentyniner). De 29er heeft grotere wielen dan de 26er, en is daarmee nog comfortabeler.

Locatie