Mountainbike verhuur Utrecht

In regio Utrecht zijn veel leuke en uitdagende mountainbike routes. Wij verhuren voor €15,- per dag uitstekende mountainbikes, zodat u een leuke mountainbikedag zult beleven. Onze fietsen zijn van het merk Santos, een betrouwbaar Nederlands fietsmerk. Bekijk de onze reviews op google of via Custorate. 

Mountainbike huren in Utrecht voor groepen:

Wilt u met een grote groep gaan mountainbiken in Utrecht, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren door heel Nederland onze fietsen. Alle mountainbikes worden na elk gebruik gecontroleerd en waar nodig afgesteld, zodoende kunnen wij u echt een goede mountainbike garanderen! En natuurlijk worden de mountainbikes verhuurd met een glimlach.

Verhuur-locatie regio Utrecht:

Onze centrale verhuur-locatie is in Veenendaal, dichtbij leuke mountainbike routes. Op 10-15 minuten fietsen starten de diverse routes. Ook kunnen wij de mountainbikes brengen en weer ophalen in regio Utrecht. 

De meest gehuurde mountainbike is de 26 inch

Prijs: 16,50 euro per dag

Omschrijving:

De 26er is een klassieker en wendbaarder dan de 29 inch.

De 29 inch mountainbike is extra comfortabel

Prijs: 20 euro per dag

Omschrijving:

In de volksmond ook wel de ’29er’ genoemd (spreek uit: twentyniner). De 29er heeft grotere wielen dan de 26er, en is daarmee nog comfortabeler.

Locatie