Reviews mountainbike verhuur

Wij doen elke dag onze uiterste best om de kwaliteit te leveren die u van een mountainbike verhuurder mag verwachten. Wij vinden het dan ook belangrijk om feedback te krijgen. Hieronder kunt u enkele reviews lezen die wij in de loop van de jaren hebben ontvangen!

Prima fietsen voor een prima prijs in de buurt van goede mountainbike routes. We werden goed geholpen bij het uitzoeken van de fietsen en kregen die zonder borg oid mee. De fietsen zijn van uitstekende kwaliteit. Met behulp van een duidelijke routebeschrijving reden we in 10 minuten naar de plaats waar de MTB-routes bij Amerongen (die heel mooi zijn) beginnen. Kortom, we zijn bijzonder tevreden over deze verhuurder!

Sonneveld

Goede ervaring, perfecte locatie voor de verhuur van mountainbikes voor de route van Amerongen en omstreken. Outline travel heeft enorm veel mountainbikes op voorraad staan en je krijgt er ook een helm bij. Locatie is goed te vinden. Verhuurbedrijf ligt ong. 5 km vanaf de start van de Amerongse MTB route vandaag maar dat is heel makkelijk te vinden. De kwaliteit van de MTBs was goed. Zou er zelf nog een keer huren als ik in naar dit gebied ga.

Rico Samson

goede mountainbikes en flexibele service goede mountainbikes en flexibele service

Dylan Jongbloed

Dylan Jongbloed

Bekijk hier de beoordeling

Een professioneel, ervaren en enthousiast team Outline Travel Veenendaal heeft drie dagen bij ons abseilen begeleid als activiteit. Ze zijn een professioneel, jong team en werken op een relaxede manier. Maar ze weten zeker van aanpakken en begeleiden mensen individueel erg goed. De communicatie is goed en snel, no nonsense, en hebben kennis van de zaken die ze doen. We hebben hele prettige, gezellige en goede dagen gehad met hen en hebben, zonder enige twijfel, letterlijk en figuurlijk ons lot in hun handen kunnen geven.

Marrigje / Argusi

Marrigje / Argusi

Bekijk hier de beoordeling

Goed materiaal en vriendelijke mensen! We hebben een leuke middag gehad met drie mountainbikes die uitstekend functioneerden.

Geert

Topservice en solide MTB's Meerdere malen mountainbikes laten bezorgen. Aris communiceert fijn, snel en komt zijn afspraken na. Het materiaal is goed en de tarieven scherp.

Max

Goed materiaal en goede service Voor een weekend met onze kerk een aantal mountainbikes gehuurd. Degelijk en goed materiaal, goede service en aardige mensen.

Gijsbert

Gijsbert

Het was een geweldig leuke en leerzame dag, precies goed op de groep en de vaardigheden afgestemd! Wij zijn op professionele en vriendelijke manier geholpen in de research fase en zijn ook vrij snel daarna overgegaan tot een afspraak. Vanaf dat moment zijn de laatste puntjes op de i wat de voorbereiding betreft als de datum nadert, gezet; ook weer op een helemaal professionele, gestipte en buitengewoon vriendelijke manier. Op de dag zelf zijn we met een groep tieners keurig ontvangen in het bos, meteen klaar om van start te gaan. De groep is intensief met de eerste activiteit begonnen en daar gingen de leiding heel fijn op in. Waar meer begeleiding nodig was werd dat gegeven en waar ruimte was voor wat vrijheid, precies zo. De overgangen van de ene tot de andere activiteit verliepen heel rustig, en op een natuurlijke manier.De activiteiten zijn goed afgewisseld met wat rustigere en wat actievere. Daardoor bleef de groep altijd geboeid en was er een zeer tevreden sfeertje. Door het iets of wat regenachtige weer was het vuur maken activiteit echt een succes want zo makkelijk in slechte omstandigheden is het dus toch niet. Om 's avonds er nog te eten met de (zelf geplukt en gekookte) brandnetelsoep etc. was de dag echt af! En te denken dat je van 's ochtends vroeg tot laat op de dag, toch zo redelijk dicht bij een stad, op zo'n leuke manier buiten kunt zijn; heerlijk! Het was een bijzondere dag waarbij de groep voldaan op terug kijkt!

Angela

Normaal gesproken maak ik niet zo snel een recensie, maar ik vond dat nu toch wel nodig. Meestal is het gehuurde materiaal bij dit soort activiteiten niet heel geweldig, enkele malen al wat fiasco's in België gehad maar dat terzijde. De mountainbikes waren super in orde, en ook van goede kwaliteit, we kregen een setje mee om een eventuele ketting breuk te fixen. Had nog niet eerder in deze bossen gefietst, maar alles prima aangegeven en vond vooral de wat technische stukken erg leuk. Als je een mooi dagje wil fietsen, ben je hier zeker aan het goede adres.

Niels van Giessen

Niels van Giessen

Mocht je opzoek zijn naar een mountainbike verhuurder in regio Veenendaal, dan kan ik deze verhuurder aanbevelen! Zeer goede mountainbikes... geen gezeur met verkeerd afgestelde fietsen en lekke banden. Je krijgt waar voor je geld! Aris bedankt, een dikke tien!

I. Kremer

Vriendelijke service en top mountainbikes, ook voor lange mensen! Daarnaast leent de omgeving zich perfect voor een uitdagende rit voor ieder niveau!

Rob Schouten