Soms gestelde vragen over de mountainbike verhuur

Heeft u nog een vraag over mountainbikeverhuur-amerongseberg.nl? Hieronder vindt u wellicht het antwoord. Mocht dit niet het geval zijn. U kun ons bellen op 0318-266005 of 0626152665

Waarom bij mountainbikeverhuur-amerongseberg.nl een mountainbike huren?

Wij staan garant voor uw mountainbike-ervaring! Met onze uitstekend verzorgde mountainbikes kunt u tot het uiterste gaan. Geen gedoe met versleten versnellingen en remmen. Daarnaast zijn wij gevestigd op een uitstekende plek. Goed te bereiken via het openbaar vervoer en binnen een paar minuten kunt u beginnen aan één van de fantastische mountainbike routes bij de Amerongse berg.

Is het mogelijk om voor grote groepen mountainbikes te huren?

Jazeker! Wij beschikken over meer dan 80 mountainbikes! Hiervoor geldt dat er van te voren gereserveerd dient te worden. Dit i.v.m. beschikbaarheid.

Zijn er kindermountainbikes?

Jazeker! Wij hebben een aantal mountainbikes met kleinere framematen.

Welke routes zijn er te vinden in omgeving Amerongen?

Regio Amerongen is bij uitstek een goede plek om te starten met een mooie mountainbike-tocht. Er zijn diverse mountainbikeroutes, voor zowel de gevorderde als de beginnende mountainbiker. U kunt van ons een kaart mee krijgen met de verschillende routes.

Is het mogelijk de mountainbike meerdere dagen te huren?

Jazeker! Onze mountainbikes zijn per dag, week of maand te huur, wanneer u ze maar nodig heeft. Bij het verhuren van meerdere weken, zullen wij de fietsen ter plaatse onderhouden. Zo kunnen wij de kwaliteit garanderen waar wij voor staan: de beste mountainbikes voor de scherpste prijs.

Wat zijn de huurtijden?

De huurprijs is per dag. U kunt vanaf 9 uur de mountainbike ophalen en voor 18 uur weer terug brengen. Wilt u andere tijden dan is in overleg veel mogelijk.

Is het mogelijk om een mountainbike te huren zonder te reserveren?

Ja, dat is mogelijk. Wij zijn echter veel zaterdagen helemaal leeg. Wilt u er zeker van zijn dat wij een mountainbike voor u hebben klaarstaan, dan kunt u ons whatsappen, bellen of mailen.

Kunnen de mountainbikes bezorgd worden op locatie?

Wij bezorgen op iedere locatie, dat kan zijn in Nederland of zelfs in het buitenland. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen om de verdere mogelijkheden en kosten te bespreken.

Wanneer zijn wij open?

De openingstijden zijn elke dag van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00. Op zondag is het niet mogelijk om een mountainbike te huren. Wel kunt u in overleg en op basis van beschikbaarheid de mountainbikes zaterdagmiddag ophalen en maandag weer terug brengen. Neem hiervoor van tevoren even contact op.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

U kunt bij ons zowel pinnen als contact betalen. Komt u met een groep, of wilt u een factuur op uw bedrijfsnaam dan kunnen we u ook een factuur sturen.

Wat zijn de mogelijkheden voor klik-pedalen?

Het is mogelijk om klik-pedalen op de mountainbike te monteren. Dit dient u vooraf door te geven in verband met beperkte beschikbaarheid.

Wat is er bij de huurprijs inbegrepen?

Als u een mountainbike bij ons huurt krijgt u naast een vriendelijke lach:

  • Bidon & helm
  • Duidelijke uitleg over alle onderdelen van de fiets
  • MTB vignet inbegrepen in de huur
  • Indien gewenst een routekaartje met de routes in de directe omgeving

Huur ik de mountainbikes rechtstreeks?

Ja! Wij hebben de kwaliteit voorop staan, daarom werken wij niet met tussenpersonen. U huurt de mountainbike bij Outline Travel, het bedrijf achter mountainbikeverhuur-amerongseberg.nl.